Wat doen we
Retail media, data en insights

Over AH Media Services

AH Media Services biedt merken mogelijkheden om dagelijks miljoenen consumenten te bereiken. We beschikken over media binnen alle fasen van de shoppermarketing funnel: van oriëntatie, tot overweging naar aankoop. Hiermee weten we het gat tussen traditionele media en het moment van aankoop te overbruggen. 

In de huidige tijd waarin de consument een overload aan reclame ervaart, is zichtbaarheid en relevantie belangrijker dan ooit. Door onze omnichannel media te combineren met feitelijke shopper-insights kunnen we de juiste consument op het juiste moment op een relevante manier bereiken. We kunnen dit voorafgaand aan een campagne inzichtelijk maken, met behulp van onze self-service tools of tailor-made analyses.
 

Werkwijze

Onze account-, projectmanagers en dataconsultants zijn vanaf het begin tot eind intensief betrokken bij een campagne: 

✓ Elke activatie begint met een briefing vanuit de klant. Onze mediaspecialisten beschikken over expertise én consumentendata om op basis daarvan een tailor-made advies te kunnen bieden. 

✓ We blijven nauw betrokken bij de executie van de campagne en optimaliseren de campagne waar nodig.

✓ Alle campagnes worden standaard geëvalueerd en geanalyseerd. Hierbij meten we het bereik en kijken we, waar mogelijk, ook naar het effect op conversie en sales. Optimaliseren de campagne waar nodig.